Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cauți cadoul perfect pentru o fetiță specială de 9 ani din viața ta? Indiferent că este ziua ei de naștere sau un alt moment de sărbătoare, alegerea unui cadou perfect poate fi o adevărată provocare. Mai ales ținând cont că fetele de nouă ani se află într-o etapă unică a dezvoltării lor. Acestea nu mai sunt fetițele de altădată, dar nici nu sunt încă adolescente. Atunci când alegi cadoul perfect, este important să știi ce le face să zâmbească, ce le stârnește curiozitatea și care le sunt pasiunile.

10 Idei de cadouri pentru fete de 9 ani

Care sunt cele mai deosebite cadouri pentru fetele de 9 ani? Am creat o selecție de 10 cadouri care s-ar putea să le fie pe plac pentru ziua lor de naștere sau altă ocazie specială:

  1. Urs de pluș mare cu o fotografie și/sau text la alegere
  2. Halat de baie cu numele ei
  3. Ghiozdan de pluș cu numele ei brodat
  4. Poster cu poza ei preferată
  5. Puzzle cu o fotografie cu voi doi sau cu animalul ei de companie
  6. Carte de lectură în care ea este protagonista
  7. Trusă de machiaj de pluș cu numele ei
  8. Cutie de prânz și sticlă de apă cu o fotografie cu ea
  9. Lampă gravată cu numele ei
  10. Inimi de ciocolată cu o fotografie adorabilă

Cadouri educative pentru o fetiță de 9 ani

Dacă ești în căutarea unui cadou care să fie atât distractiv, cât și educativ, jucăriile educative pot fi cadoul ideal. Este captivată de puzzle-uri? Atunci un bun exemplu ar putea fi un puzzle de 500 de piese, cu care poate petrece mai multe ore, punându-și mintea la contribuție. Dacă are nevoie de o provocare și mai mare, ce zici de un puzzle de 1000 sau chiar 1500 de piese?

Pentru fetele care adoră să citească, cărțile sunt cele mai bune cadouri. Alege o carte care se potrivește perfect intereselor ei și astfel ea se va distra zile întregi citind! Poți adăuga și numele ei pe carte pentru a o face mai personală. Și dacă îi place să scrie, poți personaliza și o agendă, astfel încât să-și poată scrie propriile povești sau să o folosească drept jurnal.

Pentru fetele care iubesc să fie creative și le vezi mereu în mână cu markere, creioane și alte unelte de creație, un set de desen este cu siguranță cadoul perfect. Completează setul cu o carte de desen minunată pentru ca ea să fie adevărata artistă.

Indiferent de felul de cadou educativ pe care-l alegi, e important să i se potrivească intereselor ei. Astfel te vei asigura că ea nu doar învață, ci se și distrează!

Sticlă personalizată

Sticlă personalizată

Geantă de toaletă Teddy

Geantă de toaletă Teddy

Lumină cu nume

Lumină cu nume

Ciocolată pătrată

Ciocolată pătrată

Care sunt câteva cadouri prietenoase cu portofelul pentru o fetiță de 9 ani?

Să găsești un cadou drăguț pentru o fată poate fi complicat, dar nu trebuie neapărat să îți golești portofelul pentru asta. Există numeroase cadouri prietenoase cu bugetul care sunt atât distractive, cât și educative. Iată câteva idei:

  • Cu un urs moale de pluș poți face orice și poți face pe oricine fericit. Adaugă-ți propria fotografie și oferă nu doar un simplu cadou, ci și o amintire pe viață.
  • Pentru amatoarea de bunătăți, un “buchet” de 19 acadele Chupa Chups este cel mai bun cadou. Astfel ea se poate bucura de acadele zile întregi!
  • Pentru a aduce un plus de decor dormitorului, o pernă cu propriile tale fotografii este un cadou de top. Dacă îți e greu să alegi o singură fotografie, poți adăuga și un colaj cu fotografiile tale preferate.
  • A primit propriul set de chei? Atunci le poți personaliza cu un inel pentru chei cu propria ei fotografie. Astfel ea își poate găsi întotdeauna rapid cheile.
  • Ce e mai distractiv decât să bei din propria ta cană? Asta este cel mai distractiv! Adaugă-ți propria fotografie și/sau text, făcând-o complet unică. Fata își poate ține și toate creioanele în cană, adăugând astfel un plus de personalitate biroului ei!
  • Iubește să gătească și să coacă? Fără îndoială îi vei aduce un zâmbet pe față cu un șorț. Dă-i șorțului o notă personală printr-o fotografie cu prințesa bucătăriei.

Nu uita, cadoul tău ar trebui să fie oferit din inimă. Gândește-te la ce ar face-o fericită; nu trebuie neapărat să coste foarte mult. Cu puțină creativitate și planificare, poți găsi un cadou grozav care să fie atât accesibil la preț, cât și memorabil.

Mai multe cadouri personalizate pentru fete de 9 ani:

Buchet de Chupa Chups

Buchet de Chupa Chups

Căni personalizate

Căni personalizate

Hârtie de ambalat personalizată

Hârtie de ambalat personalizată

Puzzle-uri personalizate

Puzzle-uri personalizate

Gastronomie

Gastronomie

Jucarii de carusel personalizate

Jucarii de carusel personalizate

Bijuterii și accesorii gravate personalizate

Bijuterii și accesorii gravate personalizate

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate