Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Atunci când vine vorba de căutarea cadoului perfect pentru un copil de patru ani, s-ar putea să fie dificil să găsești cadoul care să i se potrivească cel mai bine. Având în vedere că pe piață se găsesc un număr mare de jucării, cărți și jocuri, poate fi o provocare să alegi cadoul potrivit, care să le stârnească curiozitatea, dar să le și îndeplinească nevoile de dezvoltare.

În acest blog am ales cu grijă o listă de cadouri care să fie atât distractive, dar și educative, captivante și stimulante. Așadar, fie că ești părinte, bunic sau prieten, vei putea găsi cadoul care să îl delecteze pe micuțului tău.

Înțelegerea stadiului de dezvoltare al copilului de 4 ani

La vârsta de 4 ani, copiii devin persoane expresive și sociabile, dornice să se angajeze în jocuri pline de imaginație, să învețe să numere și să se bucure să spună povești. Activitatea fizică, jocurile de interior și de exterior, lectura și activitățile creative precum gătitul sunt esențiale pentru a le spori dezvoltarea. [sursa: raisingchildren]

Înțelegerea nevoilor de dezvoltare pentru un copil de 4 ani este crucială atunci când vine momentul alegerii unui cadou.

Cum să alegi cadouri pentru un copil de 4 ani

La această vârstă, cei mici de regulă sunt în stadiul în care explorează lumea din jurul lor prin simțurile proprii și își dezvoltă abilitățile motorii și imaginația. Există diferite categorii de cadouri pentru copii dedicate acestor aspecte:

Jucării educative și lectură

Jucăriile educative pot oferi ore întregi de distracție și pot promova învățarea în același timp. Aveți în vedere jucării care să țină ocupat copilul atât fizic cât și mental. Exemple potrivite sunt cărțile personalizate sau o minge cu numele lor.

Fotbal personalizat

Fotbal personalizat

Cărți pentru copii personalizate

Cărți pentru copii personalizate

Puzzle-uri personalizate

Puzzle-uri personalizate

Jucarii pentru copii din lemn personalizate

Jucarii pentru copii din lemn personalizate

Scriere și colorat

La vârsta de patru ani, copiii tind să arate interes față de litere și de ideea că acestea pot reprezenta sunete și cuvinte. Ia în considerare acele unelte și cărți care pot contribui la dezvoltarea acestei abilități: seturi de desen, cărți, penare sau un ghiozdan simpatic pentru a căra tot acest echipament!

Rucsac pentru Copii - Trixie

Rucsac pentru Copii - Trixie

Trusă școlară Personalizată Trixie

Trusă școlară Personalizată Trixie

Halat de baie pentru copii

Halat de baie pentru copii

Valiză de jucărie personalizată

Valiză de jucărie personalizată

Cadouri utile

Dacă copilul de 4 ani în cauză are o mulțime de jucării și părinții te-au rugat cu blândețe să te abții din a mai adăuga și mai multe, ce zici de un cadou care să fie mai degrabă practic? Cadourile practice pot include:

  • Căni și farfurii personalizate
  • Halat de baie brodat cu numele lor
  • Accesorii pentru camera copilului: o lampă gravată, un scaun pentru copii, o valiză de jucării sunt toate opțiuni grozave

Există cărți potrivite ca și cadouri pentru copiii de 4 ani?

Cărțile personalizate sunt un cadou splendid pentru copiii de patru ani. Pe măsură ce copilul tău începe să-și recunoască numele și să capete un simț de sine, cu siguranță l-ar umple de bucurie să își vadă numele într-o carte. Aceste cărți personalizate nu sunt doar cărți de povești, ci și o modalitate de a dezvolta relația dintre copilul tău și lumea magică a lecturii.

Aceste cărți personalizate transportă copilul tău în tot felul de aventuri: de la călătorii prin spațiu ca astronaut, până la a experimenta viața de fermier, sau a naviga teritorii necunoscute drept un explorator îndrăzneț. Fiecare scenariu nu numai că ajută la extinderea tărâmului imaginației, dar contribuie de asemenea la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și a încrederii în sine.

Mai multe cadouri pentru copiii de 4 ani

Jucarii de carusel personalizate

Jucarii de carusel personalizate

Rucsac din țesătură de pluș

Rucsac din țesătură de pluș

Plăci pentru copii

Plăci pentru copii

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate