Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Într-o lume adesea dominată de știri despre conflicte și diviziune, există o zi care să ne amintească de umanitatea care ne stă tuturor la bază, precum și de puterea pe care o are compasiunea. Ziua Mondială a Bunătății, sărbătorită în fiecare an pe 13 noiembrie, servește drept un îndemn la acțiune pentru a răspândi compasiunea și a ne conecta cu alți oameni.

Întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui este: Cum putem face lumea noastră puțin mai bună astăzi?

Crearea Zilei Mondiale a Bunătății

Înainte de a vedea cum putem să profităm la maxim de această zi, hai să aflăm cum a luat naștere Ziua Mondială a Bunătății și de ce este ea atât de importantă.

A fost propusă în 1998 de Mișcarea Mondială a Bunătății, o coaliție de ONG-uri din mai multe țări, dedicate bunătății. Mișcarea a început la Tokyo în 1997, atunci când mai multe organizații pentru bunătate din întreaga lume s-au reunit la o conferință. În anul următor, au lansat oficial Ziua Mondială a Bunătății ca o sărbătoare anuală.

Scopul acestei zile este de a evidenția faptele bune din comunitate, de a se concentra asupra pozitivului și asupra puterii pe care o are bunătatea.

Această zi mondială este recunoscută și sărbătorită în multe țări din întreaga lume.

Cum se sărbătorește ziua

Oamenii sărbătoresc adesea Ziua Mondială a Bunătății prin efectuarea unor acte aleatorii de bunătate, prin voluntariat sau prin răspândirea conștientizării despre importanța bunătății. Fie prin gesturi mici, fie prin inițiative mari, fiecare act de bunătate contribuie la o lume mai empatică și mai conectată.

Idei pentru a sărbători Ziua Mondială a Bunătății prin 9 acte de bunătate

Această zi specială ne amintește că și cel mai mic gest de bunăvoință poate lumina ziua cuiva. Cauți idei despre cum să faci această zi memorabilă? Iată 9 idei pentru actele tale de bunătate:

  1. Efectuează un act aleatoriu de bunătate pentru un străin: surprinde-l cu gesturi mici, cum ar fi să îi faci cinste cu cafeaua sau să lași bilețele în locuri publice
  2. Fă voluntariat la o organizație caritabilă locală: dedică-ți timpul unei cauze dragi ție, fie că este vorba de o bancă de alimente, un adăpost pentru animale sau un centru comunitar
  3. Începe o provocare de bunătate: încurajează-ți prietenii și familia să efectueze un act de bunătate zilnic, timp de o săptămână, și să împărtășească experiențele lor pe rețelele sociale.
  4. Scrie felicitări sau mesaje de recunoștință: scrie bilețele către oamenii care au avut un impact pozitiv asupra vieții tale, exprimându-ți aprecierea.
  5. Donează pentru o cauză demnă: sprijină o organizație care se aliniază valorilor tale, fie prin donații financiare, fie prin produse necesare.
  6. Organizează o acțiune de curățenie în comunitate: adună la un loc vecinii pentru a înfrumuseța împrejurimile voastre, arătând bunătate atât față de mediu, cât și față de comunitatea ta. Poți face acest lucru și la birou, cu colegii.
  7. Ia legătura cu o persoană care se simte singură: sună un membru în vârstă al familiei, vizitează un azil de bătrâni sau fă cunoștință cu un vecin care s-ar putea simți mai izolat.
  8. Practică bunătatea față de sine: tratează-te cu compasiune, de exemplu printr-o baie relaxantă sau programând o sesiune de terapie.
  9. Creează truse de bunătate: asamblează pachete de îngrijire cu articole esențiale și lucruri care să ridice moralul și distribuie-le la adăposturi pentru persoane sau către organizații de ajutorare în caz de dezastre.