Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Aniversarea primului an de la nuntă marchează un moment important din călătoria unui cuplu. Aceasta ilustrează un an întreg plin de experiențe împărtășite, momente de neuitat și provocări trăite împreună. Aniversarea unui an de căsnicie oferă cuplului ocazia de a sărbători acest stadiu al vieții, precum și de a le întări legătura pe care cei doi o împărtășesc. "Nunta de hârtie", așa cum mai este numită aniversarea de un an de la nuntă, oferă cuplului ocazia de a însemna un nou capitol în paginile istoriei comune cu primele lor amintiri și povestiri.

Ne dorim să împărtășim cu dvs câteva sfaturi pentru a găsi cadouri pentru aniversarea primului an de la nuntă, precum și activități incitante pentru a vă ajuta să vă sărbătoriți povestea de dragoste. De la alegeri de cadouri inspirate și până la sfaturi utile pentru a avea o zi de neuitat, noi am avut grijă să punem cap la cap toate informațiile de care aveți nevoie pentru aniversarea primului an de căsnicie. Așa că vă invităm să vă afundați în această lume a iubirii și romantismului, pentru a sărbători așa cum se cuvine aniversarea primului an de la căsătorie: din toată inima.

Aniversarea unui an de căsnicie: istoric și semnificație

În mod tradițional, aniversarea unui an de la nuntă se mai numește și "nunta de hârtie", fiind materialul care simbolizează primul an de căsnicie. Hârtia simbolizează faptul că primul an de căsnicie este unul fragil dar flexibil. Hârtia mai simbolizează de asemenea și paginile încă nescrise din istoria pe care cei doi o împart, pagini ce vor fi scrise treptat, prin amintiri și experiențe trăite în doi.

Istoria Nunții de Hârtie

Originea așa-numitei nunți de hârtie poate fi găsită în Germania secolului al 19-lea. În acele timpuri, tradiția spunea ca noii însurăței să își serbeze fiecare an petrecut împreună printr-un material special care avea o însemnătate deosebită. Astfel, prima aniversare de la nuntă a ajuns să fie numită nunta de hârtie, fiind aleasă pentru a simboliza primul an de căsnicie. Pe lângă fragilitate, hârtia simbolizează deasemenea și flexibilitatea, precum și noile începuturi care sunt asociate cu această perioadă din an. Chiar și în acele vremuri, aceasta simboliza și propria poveste de dragoste, pe care sărbătoriții o scriu de acum înainte împreună. Ea marchează începutul unei lungi călătorii pe care o întreprindeți împreună. De-a lungul timpului, acest obicei s-a răspândit în lumea întreagă și acum este sărbătorit de multe cupluri de pretutindeni.

Cadouri tradiționale și originale cu ocazia aniversării primului an de căsnicie

Aniversarea primului an de la nuntă este ocazia perfectă pentru a vă arăta aprecierea și dragostea față de partenerul dvs. În mod tradițional, se oferă cadouri din hârtie pentru a sărbători nunta de hârtie. Un cadou clasic ar putea fi o scrisoare de dragoste scrisă de mână sau un poem personal. Un album foto care să vă arate experiențele și aventurile primului an ar putea fi iarăși o idee drăguță.

Cei care se află în căutarea unui cadou original pentru aniversarea nunții pot să mai aleagă dintr-un jurnal personalizat sau o carte pentru notarea listei de dorințe. Asemenea cadouri pot imprima o notă modernă acestei tradiții. Alte interpretări ale acestei tradiții pot include și cărți, bilete de concerte sau vouchere pentru o aventură împreună. Acestea pot constitui cadoul ideal pentru aniversarea unui an de căsnicie. Dacă doriți să oferiți personal un cadou pentru aniversarea primului an de la nuntă, puteți opta și pentru un voucher cadou care vă permite să oferiți mai multe mici cadouri. Indiferent că este vorba de răsfăț cu un masaj, un mic-dejun în pat sau un picnic romantic, vă puteți lăsa creativitatea să vă conducă pașii aici.

Foto Album

Foto Album

Cană personalizată - Albă

Cană personalizată - Albă

Platou de servit din lemn personalizat

Platou de servit din lemn personalizat

Set cadou personalizat pentru șampanie - Moët et Chandon

Set cadou personalizat pentru șampanie - Moët et Chandon

Idei de cadouri personalizate

Pentru un cadou personalizat la aniversarea primului an de căsnicie, puteți alege din tot felul de obiecte diferite, adăugând o notă personală. Aveți opțiunea de a alege un memento personalizat drept cadou, care îi va arăta partenerului dragostea și aprecierea pentru toate experiențele trăite împreună. În funcție de produsul ales, puteți folosi poze cu amintiri făcute împreună, un mesaj personal, numele voastre sau o zicală amuzantă pentru a le personaliza. Efortul depus pentru a personaliza cadoul pentru primul an de căsnicie îi va demonstra partenerului cât de mult țineți la el. Iată numai câteva din obiectele disponibile:

  1. Cadou de ciocolată: fie că este vorba de o tabletă de ciocolată sau de un puzzle din ciocolată, plaja de opțiuni pentru un amator de ciocolată este imensă.
  2. Cutie de ciocolată: bomboane de ciocolată fină cu diverse forme, cu poza dvs sau cu un mesaj personal este cu siguranță ceva ce va atrage privirea.
  3. Cadouri foto: De la ansambluri de poze și pânze, la globuri de zăpadă cu poza dvs, aveți multe opțiuni pentru a completa scena.
  4. Textile: Păturile și pernele noastre cu poză sunt ideale pentru o seară comodă pe canapea, și prosopul de plajă personalizat poate fi un cadou grozav pentru următoarea vacanță.
  5. Recipiente: Fie că vorbim de cănile noastre, o cană termică practică sau de o sticlă de apă personalizată, aceste cadouri sunt utile în viața de zi cu zi.
  6. Practice: Dacă vă interesează să combinați utilul cu plăcutul, puteți să alegeți un ceas de perete cu o poză, sau o geantă din iută.
Ciocolată pătrată

Ciocolată pătrată

Cadouri personalizate de artă de perete

Cadouri personalizate de artă de perete

Pahar de vin roșu gravat personalizat

Pahar de vin roșu gravat personalizat

Ceas de perete foto - rotund mare (panou dur)

Ceas de perete foto - rotund mare (panou dur)

Cadoul ideal pentru soț cu ocazia aniversării unui an de căsnicie

Pentru a găsi cadoul perfect pentru soțul dvs cu ocazia împlinirii unui an de la nuntă, vă puteți concentra pe interesele lui, și pe personalitatea acestuia. Este genul care iubește grătarele împreună cu dvs și cu prietenii? Atunci mânușile noastre pentru grătar, ustensilele personalizate de grătar, sau un șorț de grătar de înaltă calitate cu inserții de piele sunt cu siguranță ceea ce i s-ar potrivi. Cadouri gravate superb, precum un suport de carduri, pot fi deasemenea idei foarte bune pentru un cadou potrivit pentru un bărbat cu ocazia împlinirii unui an de căsnicie. Pentru cei care adoră sportul dar și berea, un set de bere cu o fotografie ar putea fi o idee nostimă. Gamerii se vor bucura de un covoraș de mouse personalizat, iar o pereche de papuci ar putea fi o altă alegere practică, mai ales pentru următoarea vacanță. Fie că intenționați să oferiți cadoul de un an de căsnicie unui bărbat sau unei femei, cel mai important aspect este că îl oferiți din suflet.

Cadoul potrivit pentru soție la aniversarea primului an de căsnicie

Dacă sunteți în căutarea cadoului potrivit pentru a sărbători primul an de căsnicie împreună cu soția dvs, este important să aveți în minte preferințele, hobby-urile și personalitatea acesteia. Pentru duminici relaxate, un halat superb cu numele ei poate fi acel moment special din dimineață. Cu ajutorul unui portofel sau set de chei personalizate, ea va avea mereu la purtător dragostea dvs. Dacă îi place să se ocupe de plante în grădină sau pe balcon, seturi de semințe pot constitui un cadou original. Un ursuleț de pluș cu poza voastră e deasemenea un detaliu simpatic, mai ales atunci când ea este plecată. Pentru seri intime alături de un pahar de vin, vă puteți personaliza un set de sticle de vin și de pahare.

Ziua cea mare: Idei pentru aniversarea primului an de căsnicie

Acum că ați ales cadoul ideal pentru partenerul dvs și data se aproprie, este momentul să vă gândiți la cum veți sărbători ziua aniversării în sine. Dar cum mai exact ați putea sărbători în ziua în care aniversați un an de la nuntă? Păi, este ocazia perfectă pentru a crea noi amintiri speciale în doi, astfel încât să vă sărbătoriți povestea de dragoste prin momente de neuitat. Iată doar câteva din ideile și sugestiile noastre:

  • Un picnic romantic pe plajă, ori în parc sau într-o poiană în pădure
  • O vizită la restaurantul vostru preferat sau chiar în locul unde v-ați întâlnit pentru prima dată.
  • O zi relaxantă acasă cu un program de răsfăț
  • O plimbare cu bicicleta sau o drumeție prin țară
  • O zi de îngrijire la spa, pentru a vă ajuta să vă destindeți

În cele din urmă, nu uitați că cel mai important lucru este să vă distrați, orice activitate ați alege, și să profitați de acest timp petrecut împreună. Această zi ar trebui să fie o ocazie de a vă relaxa împreună, precum și de a vă aduce mai aproape.

Set de grătar în husă din piele

Set de grătar în husă din piele

Felicitari personalizate

Felicitari personalizate

Halate de baie pentru femei

Halate de baie pentru femei

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate